Festményt vásárolni Interneten?

 

Én sem gondolom komolyan, de nem teljes lehetetlenség. Ha felvetődött Önben az a gondolat, hogy szívesen élne együtt valamely alkotásommal, ez számomra nagyon megtisztelő. Igyekszem  minden  tőlem telhetőt megtenni azért, hogy ezt a botor gondolatot el ne hessegesse magától. Javaslom az alábbiakat:

 

1.  Nézze át a "Vásárlói galéria" menüpontot. Itt találhatók azok a munkáim, melyek jelen pillanatban megvehetők. A képek alatt megtalálhatók a fontosabb információk. Írjon üzenetet, a részleteket megbeszéljük.

 

 

Belépés a vásárlói galériába

 

 

2.  Ha a "Vásárlói galéria" menüpont alatt nem találta meg álmai festményét, ne adja fel azonnal. A "Bemutatkozó galériá"-ban régebbi munkáimból található válogatás, megismerheti, hogyan festek. Ha ezek alapján van valami elképzelése, keressen fel, megpróbálom megvalósítani álmát. Ha itt sem talál olyan képet ami tetszik, akkor valószínűleg nem én leszek az, akinek alkotásait gyűjteni fogja. Kérem ajánlja honlapom ellenségeinek, Ön pedig biztosan találni fog egy érdemesebb művészt. Esetleg nézzen vissza később, köszönöm, hogy meglátogatta honlapom.

 

 

 

Belépés a bemutatkozó galériába

 

3.  Ha kiválasztotta a képet/képeket, melyek szóba jöhetnek, eredetiben is jó lenne látni őket. Ez Budapesten és környékén nem jelent különösebb nehézséget. Megbeszélünk egy találkozót akár az Ön otthonában, irodájában, akár az én műtermemben. Innentől kezdve már csak a választás, fizetés és az áldomás van hátra. Vidéken ez a feladat kissé bonyolultabb, de azt is megpróbáljuk megoldani.

 

Ha ezek után úgy dönt, hogy szeretné felvenni a kapcsolatot velem, az "Elérhetőségek" menüpontban megtalálja hogyan lehetséges.

 

Üzenet küldése